Om oss

Kjelsås Dyreklinikk åpnet i april 2012. Vi ønsker å være din lokale klinikk på Kjelsås og holder til i lyse, nyoppussede lokaler rett ved trikkehallen og Kjelsås barneskole. Målet vårt er å bygge opp en moderne smådyrklinikk, med fokus på kvalitet og kundeservice. Vi holder oss faglig oppdatert ved å delta på aktuelle etterutdanningskurs innen smådyrmedisin. Vi tar i mot alle typer kjæledyr for behandling. I tillegg har vi et bredt utvalg av fôr fra Hill’s og Royal Canine. Vi kjører også fôr hjem til deg (fraktgebyr kommer i tillegg).

Reserver gjerne time hos oss, ellers er du også velkommen til drop-in timer i våre åpningstider. Hjemmebesøk etter avtale.

Veterinær Mari Brunstad Mykland
Mari er utdannet fra Norges Veterinærhøyskole, 2011. Har startet opp Kjelsås Dyreklinikk. Hun jobber med alle typer smådyr. Hun har skrevet fordypningsoppgave om reproduksjon hos  hund, og interesserer seg spesielt for drektighet og pediatri(valpepleie).Har hatt flere etterutdanningskurs, blant annet tannkurs og øyekurs.

Veterinær Alice Lund Brænden
Alice er utdannet fra Norges veterinærhøgskole, 2010. Har etter studiet jobbet som smådyrveterinær ved Nittedal dyreklinikk og Ringerike dyreklinkk. Hun jobber med alle typer smådyr og har flere etterutdanningskurs innen smådyrmedisin, blant annet endokrinologi og onkologi.